Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Παπαστράτειο ξανά ο Γιάννης Μώραλης

Στο Παπαστράτειο ξανά ο Γιάννης Μώραλης
Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 - 21:45

Στο πλευρό του Θρύλου για ακόμα μια φορά βρίσκεται ο Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος Πειραιά παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Βουλιαγμένης για τον τρίτο τελικό της Α1.

Δίπλα του βρίσκονται ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και ο Επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Μώραλης είχε βρεθεί και το Σάββατο στο Παπαστράτειο, όπου παρακολούθησε την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού να κατακτά το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης με 10-5.

Διαβάστε επίσης

Αλεξία, καλή χώνεψη!

Αλεξία, καλή χώνεψη!

Παράσταση έδωσε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης μετά το τέλος του τελικού επιβεβαιώνοντας γι’ ακόμα μία φορά το κόμπλεξ που έχει για τον Ολυμπιακό!

Το άξιζαν! (vids)

Το άξιζαν! (vids)

Θοδωρής Βλάχος και Βαγγέλης Δελακάς μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για το τι θα ακολουθήσει.

Κορίτσια από... χρυσάφι!

Κορίτσια από... χρυσάφι!

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη νίκησαν με 13-11 την Βουλιαγμένη και κατέκτησαν το 3ο διαδοχικό και 7ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία τους.