Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΓΑΥΡΟΙ εδώ, ΓΑΥΡΟΙ εκεί, ΓΑΥΡΟΙ και στην Βουδαπέστη

ΓΑΥΡΟΙ εδώ, ΓΑΥΡΟΙ εκεί, ΓΑΥΡΟΙ και στην Βουδαπέστη
Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016 - 15:49

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα βρεθεί ακόμη μία φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο πόλο των ανδρών, έπειτα από την χθεσινή πρόκριση επί της Σζόλνοκ και θα αντιμετωπίσει την Γιουνγκ, στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης, όπου διεξάγεται το Final 6 του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι μόνοι τους όμως. Όπως χθες, έτσι και σήμερα θα έχουν την συμπαράσταση των 700 και πλέον ΓΑΥΡΩΝ που έχουν δώσει κόκκινο χρώμα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Χθες έκαναν το κολυμβητήριο να θυμίζει… Παπαστράτειο, με τα συνθήματα τους, τις φωνές τους, τις επευφημίες προς τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, αλλά και τους πανηγυρισμούς στο τέλος.

Μπορεί να ήταν σε υψηλό σημείο της κερκίδας, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ περιμένουν την κούπα -στην μεγαλύτερη εξόρμηση Ελλήνων οπαδών για ευρωπαϊκή διοργάνωση στο πόλο- για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα, σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα τμήματα.

ΓΑΥΡΟΙ, αποδείξτε για άλλη μία φορά, γιατί είστε οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

«Πύρινος» ο λαός του Θρύλου

«Πύρινος» ο λαός του Θρύλου

Συγκλονιστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ στον τελικό με την Γιουγκ, έχουν μετατρέψει το «Άλφρεντ Χάγιος» σε ένα μικρό Παπαστράτειο!

Στην 10η θέση τερμάτισαν οι Παίδες

Στην 10η θέση τερμάτισαν οι Παίδες

Την 10η θέση κατέλαβαν οι νεαροί πολίστες του Θρύλου, που συμμετείχαν στο τουρνουά «Kid’ s Final 2016», που διεξήχθη στην Βουδαπέστη, ταυτόχρονα με το FInal 6 του Champions League.