Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Εθνικό κεκλεισμένων των θυρών…

Με τον Εθνικό κεκλεισμένων των θυρών…
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 - 13:35

Με μοναδικό στόχο την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το Σάββατο (12/11) τον Εθνικό στο «Π. Καπαγέρωφ».

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος θα ξεκινήσει στις 14:00, αντί για τις 17:00 που είχε οριστεί αρχικά.

Εκτός διάθεσης του Χάρη Παυλίδη για το παιχνίδι με τον Εθνικό, παραμένει η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη η οποία θα προφυλαχθεί για να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο επόμενο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε στο οsfp.gr τα εξής: «Στο παιχνίδι με τον Εθνικό στόχος μας είναι και πάλι η νίκη. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες και να δουλέψουμε αυτά που προπονούμαστε. Να είναι μια καλή προπόνηση για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη που ακολουθεί».

Η Μαρία Σώρα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα ματς το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά όπως κάθε παιχνίδι. Θα είναι μια πολύ καλή προπόνηση για εμάς. Στοχεύουμε στη νίκη και σε αυτό επόμενο ματς με τη Βουλιαγμένη. Με δυο νίκες θα αποκτήσουμε ένα καλό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και στον τομέα της ψυχολογίας».

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε καλύτερη ομάδα»

«Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδείξει και μέσα στην πισίνα ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα.

«Ο κόσμος μας δίνει ώθηση»

«Ο κόσμος μας δίνει ώθηση»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έκανε ειδική μνεία στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι γέμισαν το Παπαστράτειο.

«Βουλιάξτε» τους!

«Βουλιάξτε» τους!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Π. Καπαγέρωφ» με στόχο την 41η σερί νίκη επί του αιώνιου… πελάτη της. Live από το gavros.gr στις 18:00/NS1...