Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτάσαμε άνετα στη νίκη»

«Φτάσαμε άνετα στη νίκη»
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - 15:57

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της άνετης νίκης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό με 14-4 ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο επιθετικός του Θρύλου τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός πως ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έμειναν συγκεντρωμένοι και πήραν τη νίκη.

Τέλος ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος σημείωσε 3 από τα 14 γκολ του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξή του στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη:

«Η αλήθεια είναι γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είμαστε το φαβορί. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει βλέψεις για να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος και σίγουρα σαν ντέρμπι μεταξύ «αιωνίων» έχει ιδιαιτερότητες αυτό το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και φτάσαμε άνετα στη νίκη. Τι να πεις για αυτόν τον κόσμο. Πραγματικά είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Και ένας λόγος που ο Ερασιτέχνης έχει τόσο μεγάλες επιτυχίες είναι ο κόσμος της ομάδας. Τον ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε να του δίνουμε χαρές».

Διαβάστε επίσης

15 χρόνια σφαλιάρας

15 χρόνια σφαλιάρας

Ο Θρύλος έχει πετύχει 41 σερί νίκες κόντρα στον αιώνιο πελάτη του! Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν ξανάγινε…

Ασταμάτητες οι «ερυθρόλευκες»

Ασταμάτητες οι «ερυθρόλευκες»

Τα κορίτσια πόλο του Ολυμπιακού επικράτησαν με 19-4 του Εθνικού στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ».

Τον… βούλιαξε!

Τον… βούλιαξε!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 14-4 και έδειξε για ακόμα μια φορά ποιος είναι ο… Θρύλος στο ελληνικό πόλο μετά την 41η συνεχόμενη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ.