Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε τα… απόλυτα δυο οκτάλεπτα!»

«Κάναμε τα… απόλυτα δυο οκτάλεπτα!»
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 - 18:38

Στην απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο και το δεύτερο οκτάλεπτο στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νις. Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην άμυνα και πέτυχαν μια ακόμα νίκη.

«Περίμενα ότι θα είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι πρέπει να παρουσιαζόμαστε σε όλα τα καθοριστικά παιχνίδια. Είχαμε καλό ρυθμό και κάναμε τα… απόλυτα δυο οκτάλεπτα όπου τελείωσαν όλα. Στη συνέχεια κάναμε συντήρηση αλλά παραμείναμε πολύ προσηλωμένοι και καλοί στην άμυνα», ανέφερε.

Στην άμυνα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και ο Κώστας Μουρίκης, ο οποίος τόνισε ότι η προσήλωση στην άμυνα είναι το παν και αυτή να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στα τελευταία παιχνίδια, αυτό το στοιχείο που μας δίνει τη νίκη και με σκορ, είναι η άμυνά μας. Σε κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη η άμυνα είναι το πιο σημαντικό. Στην επίθεση θεωρώ ότι βρίσκουμε τις λύσεις και έχουμε την ποιότητα για να πετυχαίνουμε πολλά γκολ. Η προσήλωση στην άμυνα είναι το παν και αυτή μπορεί να μας… στείλει μέχρι την κατάκτηση του ευρωπαϊκού».

Διαβάστε επίσης

«Να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και το 2017»

«Να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και το 2017»

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε ότι μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος και επισήμανε ότι άπαντες μετά τις γιορτές θα στρέψουν το βλέμμα τους στην Σπαντάου.

Επίδειξη δύναμης

Επίδειξη δύναμης

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 15-2 τη Νις για την 3η αγωνιστική του Len Champions League. Δύο νίκες και μια ισοπαλία ο «ερυθρόλευκος» απολογισμός στις τρεις πρώτες στροφές της διοργάνωσης.

«Με σοβαρότητα και τον κόσμο μας»

«Με σοβαρότητα και τον κόσμο μας»

Ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Νις, στάθηκε στο γεγονός οτι οι παίκτες του θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη.