Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σίφουνας ο Ολυμπιακός

Σίφουνας ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 15:19

Δίχως να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου, όντας φιλοξενούμενος, με 16-5 για το πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Μπορεί να μην αγωνίστηκαν οι Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Μουρίκης, Γιόζιπ Πάβιτς και Άντρο Μπούσλιε, αλλά οι Πειραιώτες έφτασαν σε μία ακόμα νίκη άνετα, κάνοντας το 9/9.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ο Άλμπερτ Εσπανιόλ που σημείωσε 4 τέρματα και ακολούθησαν ο Γιώργος Ντόσκας με 3, οι Μυλωνάκης, Κολόμβος, Αργυρόπουλος που σημείωσαν από 2 και οι Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας που σκόραραν από μια φορά.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-5, 1-5, 2-4

Παλαιό Φάληρο (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης Γονιωτάκης, Γαρδίκας, Αλαγραφκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος, Πέττας 1, Μαρινάγης, Τσαχειλίδης 1, Τρoύλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Πανταζής, Κάκαρης 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας 1, Ποντικέας 1, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ 4

Διαβάστε επίσης

«Εμείς κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια»

«Εμείς κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια»

Ακόμα μια νίκη σημείωσε για το πρωτάθλημα Ελλάδας ο Ολυμπιακός, με τον Άλμπερτ Εσπανιόλ να σημειώνει πως η ομάδα με την απόδοσή της κάνει τα ματς να μοιάζουν εύκολα.

Για το απόλυτο κόντρα στο Ρέθυμνο

Για το απόλυτο κόντρα στο Ρέθυμνο

Ολοκληρώνεται η Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών για τις «ερυθρόλευκες», το Σάββατο, οπότε και υποδέχονται στο Παπαστράτειο την ομάδα από την Κρήτη.