Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολο απόγευμα

Εύκολο απόγευμα
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 17:50

Μια ακόμα πάρα πολύ εύκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία διέλυσε με 22-1 την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου.

Οι «ερυθρόλευκες» παρατάχθηκαν χωρίς τις Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Ελευθερία Πλευρίτου και Χρυσή Διαμαντοπούλου. Αντίθετα, την πρώτη της εμφάνιση με το σκουφάκι του Θρύλου πραγματοποίησε η Γιάσμιν Σμιτ.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στο Ρέθυμνο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση του πρωταθλήματος με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με 7 τέρματα, ενώ ακολούθησαν με 4 η Μαργαρίτα Πλευρίτου, με 3 η Έμολο, με 2 η Μανωλιουδάκη και Σώρα, ενώ από μια φορά σκόραραν η Σμιτ, η Αβραμίδου, η Ελευθεριάδου και η Λογοθέτη.

Οι νταμπλούχες πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Παπαστράτειο.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-0, 7-1, 6-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 7, Πλευρίτου Μ. 4, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 4, Σμιτ 1, Λογοθέτη 1, Πέττα, Νίνου Ειρ.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Καραβάνου,Σαφέτη, Φαρμάκη Μ., Θεοδωράκη, Καριπίδου Β., Μπελέγρη, Μαυρέλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ελ. 1, Σολανάκη

Διαβάστε επίσης

«Είμαι ενθουσιασμένη, ανυπομονώ για την Ευρώπη»

«Είμαι ενθουσιασμένη, ανυπομονώ για την Ευρώπη»

Η Γιάσμιν Σμιτ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, δήλωσε ενθουσιασμένη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι ανυπομονεί για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

«Εμείς κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια»

«Εμείς κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια»

Ακόμα μια νίκη σημείωσε για το πρωτάθλημα Ελλάδας ο Ολυμπιακός, με τον Άλμπερτ Εσπανιόλ να σημειώνει πως η ομάδα με την απόδοσή της κάνει τα ματς να μοιάζουν εύκολα.