Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί»

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί»
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 - 22:46

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα της Νις, κάτι που σύμφωνα με τον προπονητή του συλλόγου, Χάρη Παυλίδη έγινε λόγω της πολύ καλής εικόνας που έβγαλε ο Θρύλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε επίσης πως η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη και σοβαρή και έτσι έφτασε σε αυτή την άνετη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα κόουτς:

«Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Στην αρχή σιγά-σιγά βρήκαμε ρυθμό. Ήταν πολύ καλή η άμυνά μας. Από εκεί ξεκινήσαμε και εδραιώσαμε μια διαφορά. Συνεχίσαμε να παίζουμε πολύ καλή άμυνα, στον παίκτη λιγότερο είχαμε 0/6. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, στα ίσα. Κάναμε πάρα πολλά μπλοκ και δεν επιτρέψαμε ελεύθερα σουτ. Νομίζω ότι το κάναμε εμείς το παιχνίδι να φαίνεται τόσο εύκολο, η Λιλ δεν είναι κακή ομάδα. Απλά σήμερα εμείς είχαμε τεράστια επιθυμία και μέχρι το τελευταίο λεπτό, είδατε, προσπαθούσαμε να μην δεχθούμε γκολ. Στην επίθεση όταν βρήκαμε ρυθμό, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά! Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή αρχή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Πρώτα ο Υδραϊκός, μετά η Σπαντάου

Πρώτα ο Υδραϊκός, μετά η Σπαντάου

Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) υποδέχεται τον Υδραϊκό στο «Π. Καπαγέρωφ» για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

«Βγάλαμε ψυχή στο τελευταίο οκτάλεπτο»

«Βγάλαμε ψυχή στο τελευταίο οκτάλεπτο»

Στη νίκη κόντρα στην Ντουναϊσβάρος αλλά και γενικότερα στην απόδοση της ομάδας του, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης.

Ασυγκράτητος!

Ασυγκράτητος!

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, επικράτησε άνετα με 19-3 της Λιλ, και έδειξε από την αρχή οτι θα είναι το αφεντικό στον όμιλο της Len Euroleague.

«Καλό ξεκίνημα για μας»

«Καλό ξεκίνημα για μας»

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε καλό ξεκίνημα κόντρα στην Λιλ, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ντουναουτζβάρος.