Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες»

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες»
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 - 23:13

Η Άλκηστης Αβραμίδου, στις δηλώσεις της αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στην Ντουναϊσβάρος, στάθηκε στο γεγονός ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της, έμειναν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι παρά το πολύ σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων και πήραν τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

«Ουσιαστικά με αυτή τη νίκη κατοχυρώνουμε την πρωτιά στον όμιλο καθώς σήμερα παίζουμε με την Ολλανδική Ουτρέχτη που θεωρώ ότι αν δείξουμε την σοβαρότητα που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα (σ.σ. χθες) μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι, είμασταν συγκεντρωμένες. Η αλήθεια είναι ότι επειδή απείχαμε αρκετό διάστημα από δυνατά παιχνίδια το σκορ αντικαθρεπτίζει το ότι δεν είμασταν έτοιμες, θέλουμε ακόμα δουλειά. Από την άλλη όμως δείχνουμε την σοβαρότητα ακόμα και σε αυτό το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψαν οι διαιτητές να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς».

Διαβάστε επίσης

Πρώτος και καλύτερος!

Πρώτος και καλύτερος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το... σπαθί του και την Ντουναϊσβάρος με 8-7, καπάρωσε την πρώτη θέση στον όμιλο και πλέον βλέπει με άλλο μάτι την διοργάνωση της LEN Euroleague.

«Βγάλαμε ψυχή στο τελευταίο οκτάλεπτο»

«Βγάλαμε ψυχή στο τελευταίο οκτάλεπτο»

Στη νίκη κόντρα στην Ντουναϊσβάρος αλλά και γενικότερα στην απόδοση της ομάδας του, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης.

Πρώτα ο Υδραϊκός, μετά η Σπαντάου

Πρώτα ο Υδραϊκός, μετά η Σπαντάου

Η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) υποδέχεται τον Υδραϊκό στο «Π. Καπαγέρωφ» για την 10η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.