Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστήσαμε τον κόσμο»

«Ευχαριστήσαμε τον κόσμο»
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 - 14:56

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Βερολίνο κόντρα στην Σπαντάου και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη και παράλληλα ευχαρίστησε τους δεκάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο γήπεδο και απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε μια νίκη που έπρεπε να την κάνουμε σε μια έδρα που ίσως περάσουν και οι αντίπαλοι μας. Ήμασταν πολύ καλοί, εκτός από το νευρικό ξεκίνημα. Ήταν μια σημαντική νίκη που μας κρατάει στην κορυφή και πλέον βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια για να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να δούμε πρώτα πως θα φτάσουμε στο Final Six και μετά με ποια θέση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και φώναξε για εμάς, για να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη και να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Τους ευχαριστούμε πολύ που ταξίδεψαν μόνο και για το παιχνίδι και θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στα δυο μωρά που ήρθαν στην οικογένεια μας, στην οικογένεια του Ολυμπιακού, δυο κοριτσάκια, του Γιάνοβιτς και του Μυλωνάκη. Να τους ζήσουν να είναι τυχερά και να μας φέρουν και εμάς τύχη».

Διαβάστε επίσης

«Πολύ σημαντική η νίκη»

«Πολύ σημαντική η νίκη»

Γιώργος Ντόσκας και Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, στάθηκαν στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι με τη Σπαντάου στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Πανέτοιμος ο Θρύλος (vid)

Πανέτοιμος ο Θρύλος (vid)

Δείτε βίντεο από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του παιχνιδιού με την Σπαντάου.