Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη»

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη»
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 17:09

Δυνατός και συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στην O.S.C. στη Βουδαπέστη για να πάρει τη νίκη, όπως δήλωσε ο Μανώλης Μυλωνάκης.

Ο παίκτης του Θρύλου υπογράμμισε πως θα αγωνιστούν σε μία δύσκολη έδρα, ωστόσο αν εκείνος και οι συμπαίκτες του παρουσιαστούν όπως ξέρουν θα πάρουν τη νίκη.

Τέλος, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη, με την οποία θα κάνουν καθοριστικό βήμα ακόμη και για την 1η θέση του ομίλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Μυλωνάκη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζουμε τις αντιξοότητες που μας περιμένουν. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι όπως έχουμε κάνε μέχρι τώρα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δυνατή ομάδα αλλά αν παρουσιαστούμε όπως ξέρουμε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά όπως είναι έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία η συγκεκριμένη είναι καθοριστική και σε περίπτωση νίκης θα έχουμε κάνει ένα καθοριστικό βήμα όχι μόνο για το Final Six αλλά ενδεχομένως και για την 1η θέση του ομίλου»

Διαβάστε επίσης

«Παίζουμε παντού για τη νίκη»

«Παίζουμε παντού για τη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Θρύλος παίζει παντού για τη νίκη, κάτι που θέλει να πετύχει και κόντρα στην O.S.C.

Στη Βουδαπέστη ο Θρύλος (vid)

Στη Βουδαπέστη ο Θρύλος (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανάρτησε βίντεο από την άφιξη της ανδρικής ομάδας πόλο, που το Σάββατο αντιμετωπίσει την OSC.