Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προεγγραφές για τα «μαγικά χαρτάκια» του Final 6!

Προεγγραφές για τα «μαγικά χαρτάκια» του Final 6!
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 16:18

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 6 του Champions League, όπου θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Πέρσι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στον τελικό και φέτος επιστρέφουν στην Βουδαπέστη για να το κατακτήσουν!

Την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 21/4 θα ξεκινήσει η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων για το Final 6, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, το διάστημα 25-27 Μαΐου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Οι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00. Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας-Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final Six του Champions League που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, το διάστημα 25-27 Μαΐου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21/4/2016.

Οι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας-Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 26€, 33€.

Διαβάστε επίσης

Επίδειξη δύναμης ενόψει τελικών

Επίδειξη δύναμης ενόψει τελικών

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πανεύκολα με 18-2 του Εθνικού, έκανε το 1-0 και θέλει μία ακόμα νίκη για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Α1

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Πέμπτη (20/4, 19:30) θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό με στόχο την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς της Α1.