Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 22:55

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο παιχνίδι με τον Εθνικό, όπως τόνισε και σε δηλώσεις της η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αθλήτρια του Θρύλου υπογράμμισε πως η ομάδα της προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Σαμπαντέλ, τονίζοντας πως αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φιλιώ Μανωλιουδάκη:

«Σίγουρα το τελευταίο διάστημα σκεφτόμαστε τα παιχνίδια της Ρωσίας. Πρώτα αυτό κόντρα στην Σαμαπντέλ. Σήμερα ήταν ένα τεστ για εμάς, καθώς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας. Νομίζω βρισκόμαστε σε καλό στάδιο. Σίγουρα το πιο σημαντικό ως γυναικεία ομάδα είναι η ψυχολογία μας και πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα ίσια.

Για την επιστροφή της:

«Το περίμενα πως και πως. Σίγουρα με έχει αφήσει λίγο πίσω αλλά έχω πέντε μέρες για να είμαι πιο έτοιμη. Αλλά όταν έρθει η ώρα δεν θα σκέφτομαι τίποτα άλλο. Θα δώσω το 100% και εγώ και οι συμπαίκτριές μου, καθώς όλοι οι κόποι της ομάδας κρίνονται σε αυτό το διήμερο. Σίγουρα ο περσινός ημιτελικός είναι ένα μάθημα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Είμαστε πιο έμπειρες πιστεύω πως η ομάδα χτίζεται μέσα από τα χρόνια και θεωρώ ότι θα λειτουργήσει υπέρ μας όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση

Η γυναικεία ομάδα του Θρύλου παίζει με τον Εθνικό. Κερδίζει και περνάει στους τελικούς.

Ανετα στους τελικούς

Ανετα στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 10-2 τον ΠΑΟΚ, έκανε το «2 στα 2» κόντρα στους Θεσσαλονικείς και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1.

Επίδειξη δύναμης ενόψει τελικών

Επίδειξη δύναμης ενόψει τελικών

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πανεύκολα με 18-2 του Εθνικού, έκανε το 1-0 και θέλει μία ακόμα νίκη για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Α1