Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανη για την ομάδα μου, είμαστε “εφτάψυχες”»

«Περήφανη για την ομάδα μου, είμαστε “εφτάψυχες”»
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 - 10:59

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στον 5ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην Βουλιαγμένη, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το φετινό τίτλο.

Η 28χρονη σημείωσε τα 5 από τα 13 γκολ της ομάδας της, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του συλλόγου Χάρη Παυλίδη.

Η παίκτρια του Θρύλου σε δηλώσεις της υπογράμμισε πως είναι απόλυτα χαρούμενη και περήφανη για την ομάδα της, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ιστορικό που δεν έχει ξανά γίνει.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Ολυμπιακού υποστήριξε επίσης πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της είναι «εφτάψυχες» και πως με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κλείνει ιδανικά η φετινή σεζόν για αυτές, παρά τον χαμένο ευρωπαϊκό τελικό στην Ρωσία το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ασημάκη:

Για το αν πίστευε ότι η ομάδα της μπορούσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα πίστη στην ομάδα μου. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Όμως εγώ το έλεγα καθημερινά στις συμπαίκτριές μου ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Τελικά βγήκαν πραγματικότητα αυτά που έλεγα. Ημασταν συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος σήμερα. Δεν θεωρώ ότι ήταν μόνο η δική μου παρουσία αλλά το σύνολο που έδωσαν το πρωτάθλημα στην ομάδα.

Είμαι περήφανη για αυτό που κατάφερε η ομάδα μου, είμαστε «εφτάψυχες» και το εφτά δεν είναι τυχαίο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

Για το αν χαλαρώνει ο τίτλος τον χαμένο τελικό της Ευρώπης:

«Για μένα χαλαρώνει πολύ. Ηταν πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε στον τελικό της Ευρώπης. Θα ήταν διαφορετικός ο τελικός αν παίζαμε εδώ, απλά αγωνιστήκαμε στην Ρωσία. Σίγουρα χαλαρώνει ειδικά ο τρόπος με τον οποίο σηκώσαμε την κούπα και η υπέρβασή μας. Πετύχαμε κάτι που δεν έχει ξανά γίνει και είναι πολύ «γλυκός» ο τίτλος».

Διαβάστε επίσης

Τα έχει «σαρώσει» όλα!!!

Τα έχει «σαρώσει» όλα!!!

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν σηκώσει 12 κούπες μέχρι στιγμής, αποδεικνύοντας ότι ο Θρύλος συνεχίζει να είναι πρώτος και με τεράστια διαφορά από τους αντιπάλους του.

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας και παίρνοντας και το ασημένιο μετάλλιο στην φετινή Ευρωλίγκα.