Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έχει «σαρώσει» όλα!!!

Τα έχει «σαρώσει» όλα!!!
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 - 10:58

Μία ακόμη ονειρική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος έχει κατορθώσει να σηκώσει μέχρι στιγμής 12 κούπες (2 βόλεϊ γυναικών, 2 μπάσκετ γυναικών, 2 βόλεϊ ανδρών, 2 πινγκ πονγκ, 2 στον στίβο, 1 πόλο γυναικών και 1 πόλο ανδρών, στο οποίο απομένουν ακόμη δύο τρόπαια, το κύπελλο Ελλάδος και το Final 6 στην Βουδαπέστη).

Αποδεικνύεται, λοιπόν, και με το παραπάνω ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν και τη φετινή χρονιά να είναι πρώτοι και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα Ερασιτέχνη του Θρύλου είναι πραγματικά συγκλονιστική, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα αποτελέσματα, σηκώνοντας συνεχώς κούπες!

Ο Θρύλος, λοιπόν, έχει φτάσει τις 12 κούπες, θα κυνηγήσει ακόμη δύο στο πόλο ανδρών και σίγουρα το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο λαμπρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών και πόλο γυναικών ήταν και φιναλίστ στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας και παίρνοντας και το ασημένιο μετάλλιο στην φετινή Ευρωλίγκα.

Το «έκαψαν» οι πρωταθλήτριες (pics+vid)

Το «έκαψαν» οι πρωταθλήτριες (pics+vid)

Σε νυχτερινό μαγαζί γιόρτασε η γυναικεία ομάδα πόλο την κατάκτηση του 4ου σερί και συνολικά 8ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου - Δείτε το βίντεο του gavros.gr!