Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά

Άλλη μια εξαιρετική χρονιά
Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 - 23:44

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική χρονιά, η οποία εκτός από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας (μετά από μια φανταστική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Α1) και της παρουσίας τους στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου στην ουσία κάποιοι… εξωγενείς παράγοντες τους στέρησαν την κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτή είναι μόνο η αρχή για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία πλέον θα ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα βάλει μπρος τις μπαταρίες, ώστε να κατακτήσει το νταμπλ την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Τα έχει «σαρώσει» όλα!!!

Τα έχει «σαρώσει» όλα!!!

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν σηκώσει 12 κούπες μέχρι στιγμής, αποδεικνύοντας ότι ο Θρύλος συνεχίζει να είναι πρώτος και με τεράστια διαφορά από τους αντιπάλους του.

Το «έκαψαν» οι πρωταθλήτριες (pics+vid)

Το «έκαψαν» οι πρωταθλήτριες (pics+vid)

Σε νυχτερινό μαγαζί γιόρτασε η γυναικεία ομάδα πόλο την κατάκτηση του 4ου σερί και συνολικά 8ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου - Δείτε το βίντεο του gavros.gr!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα και έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.