Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε και το Κύπελλο» (vid)

«Θέλουμε και το Κύπελλο» (vid)
Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 - 16:00

Στο Καρπενήσι θα γίνει στις 19-20 Μαΐου το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών, με τον Ολυμπιακό να παίζει με τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή στις 20:30 και τον Εθνικό με τον ΝΟΒ στις 18:30.

Ο Θοδωρής Βλάχος, τεχνικός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στον θεσμό, σημειώνοντας πως ο Θρύλος έχει στόχο το νταμπλ.

«Χαίρομαι πολύ που το Final 4 θα γίνει και πάλι στην περιφέρεια. Για δεύτερη φορά θα γίνει στο Καρπενήσι. Η διοργάνωση που έγινε πριν δυο χρόνια στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Εύχομαι να γίνουν δύο ημέρες με όμορφα παιχνίδια. Το εγχείρημα και οι προσπάθειες της ΚΟΕ να γίνει το Final-4 στην επαρχία είναι πολύ εύστοχο. Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω και τους ιθύνοντες του Καρπενησίου που μας δίνουν την ευκαιρία να τα πούμε σε αυτό το πολύ ωραίο μέρος και να αγωνιστούμε εκεί», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Όσον αφορά τον Ολυμπιακό. Είναι ο δεύτερος από τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει φέτος και ο δεύτερος ελληνικός. Κατακτήσαμε ήδη το πρωτάθλημα και θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο. Ξέρουμε ότι ο θεσμός του κυπέλλου είναι διαφορετικός. Είναι παιχνίδια νοκ άουτ και σεβόμαστε το γεγονός ότι ο καλύτερος μπορεί να μην κερδίσει σε μία ημέρα. Θα πάμε πολύ υποψιασμένοι και πολύ προετοιμασμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης