Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δια… περιπάτου στον τελικό

Δια… περιπάτου στον τελικό
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 22:29

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Θρύλος πήρε μια πάρα πολύ εύκολη νίκη με επί του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση για έναν ακόμα τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Final 4 που διεξάγεται στο Καρπενήσι και το Σάββατο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (18:00, NS3), θα διεκδικήσει μια ακόμα κούπα τη φετινή χρονιά.

Έτσι, στην 25η του παρουσία στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ο Θρύλος θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο για πετύχει το 5ο διαδοχικό νταμπλ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις μια εβδομάδα πριν τη συμμετοχή στο Final 6 της Βουδαπέστης.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιόζιπ Πάβιτς, Άντρο Μπούσλιε και Μανώλη Πρέκα, ξεκίνησαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Ωστόσο στο φινάλε της περιόδου, αποχώρησε τραυματίας ο Γιάννης Φουντούλης ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια. Κατά τα λοιπά οι Πειραιώτες διατήρησαν με ευκολία τον έλεγχο, φτάνοντας στο 2-7 στην ανάπαυλα. Ο Ολυμπιακός δεν κατέβασε ταχύτητα «τρέχοντας» ένα επιμέρους 4-0 στην 3η περίοδο για το 2-11 για να έρθει εύκολα το τελικό 4-14!

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-3, 0-4, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Αργυρόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γιάνοβιτς 1, Εσπανιόλ 4

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Καραμπέτσος, Σιώπκας, Ζάτοβιτς, Ν. Προσινικλής, Νικολαΐδης 1, Νάνος, Παπαποστόλου, Σάριτς 3, Κάτζαλης, Μουρατίδης, Τσολακούδης, Π. Προσινικλής, Σιορδίλης, Βοζίκης, Λάσκαρης

Διαβάστε επίσης

Έχουμε και Κύπελλο

Έχουμε και Κύπελλο

Τη Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και θέλει το 19ο. Live στο gavros.gr στις 18:00/NS3.