Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανανέωσε η Αβραμίδου (pics)

Ανανέωσε η Αβραμίδου (pics)
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 - 14:23

Για τρία χρόνια ακόμα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Ολυμπιακό η Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα. Μια από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες πολίστριες, ανανέωσε λοιπόν τη συνεργασία της με τον σπουδαιότερο ελληνικό σύλλογο.



Αναλυτικά η ανακοίνωση

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άλκηστη Αβραμίδου. Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.



Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της, η παίκτρια δήλωσε στο osfp.gr. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτή η ομάδα είναι κάτι σαν οικογένειά μου, είμαι πάρα πολλά χρόνια στο σύλλογο και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω. Επίσης η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη επειδή θα έχω την ευκαιρία να πραγματοποιήσω κάποιους στόχους. Θα ήθελα από την επόμενη χρονιά να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Στόχος μου και όνειρό μου είναι ακόμα μια κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου. Ο Ολυμπιακός είναι κάθε χρόνο μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη για αυτό έχουμε και συνεχή παρουσία στα Final Four. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού και στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε τη νέα χρονιά», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης

Final 8 στο Champions League

Final 8 στο Champions League

Αλλαγές στην τελική φάση της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης του πόλο.