Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - 09:32

Για... πάντα στον Ολυμπιακό θα παραμείνει η Νικόλ Ελευθεριάδου. Ο Ερασιτέχνης προχώρησε στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με την παίκτρια του πόλο και από τη στιγμή που ανανέωσε για έξι χρόνια, πάει να πει πως θα μείνει για πάντα εδώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Νικόλ Ελευθεριάδου μέχρι το 2023. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας.

Μιλώντας στο osfp.gr μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, σημείωσε. «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στον Ολυμπιακό και θα παίζω τον σύλλογο τα επόμενα 6 χρόνια. Τα δυο προηγούμενα που αγωνίζομαι, ήταν αρκετά για να δεθώ με την ομάδα, τους οπαδούς και το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτριών και των προπονητών. Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω γιατί ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει εκτός των άλλων και μεγάλη ικανοποίηση μέσα από τις επιτυχίες. Επιτυχίες που αποτελούν και το κίνητρο για να συνεχίζω να παίζω με το ίδιο πάθος. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν και για τα επόμενα 6 χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εθνική και πρόκριση

Εύκολη νίκη για την Εθνική και πρόκριση

Με 19-5 επικράτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του Καζακστάν, για την 2η αγωνιστική του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση

Η Ελλάδα επικράτησε με 8-7 της Ισπανίας με το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού να πετυχαίνει στο τέλος το νικητήριο τέρμα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.