Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανακοίνωσε Δερβίση ο Ολυμπιακός (pics)

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 20:22

Την απόκτηση του διεθνούς πολίστα, Γιώργου Δερβίση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και πλέον προστίθεται και αυτός στο ήδη πλούσιο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση Ο διεθνής πολίστας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον σύλλογό μας.

Λίγο μετά, δήλωσε στο osfp.gr. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ήμουν τόσα χρόνια και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναβρώ τους παλιούς μου συμπαίκτες και που επιστρέφω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Θα κάνουμε προπονήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχουμε πολύ υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την εξαετή ανανέωση του συμβολαίου της Νικόλ Ελευθεριάδου. Περιττό να αναφερθεί πως θα μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό.

Εύκολη νίκη για την Εθνική και πρόκριση

Με 19-5 επικράτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του Καζακστάν, για την 2η αγωνιστική του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση

Η Ελλάδα επικράτησε με 8-7 της Ισπανίας με το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού να πετυχαίνει στο τέλος το νικητήριο τέρμα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.