Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωση με τη Μαργαρίτα (pics)

Ανανέωση με τη Μαργαρίτα (pics)
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 14:23

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η Μαργαρίτα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τον Ολυμπιακό να κρατάει στο ρόστερ της μια πάρα πολύ σπουδαία και ικανή αθλήτρια.



Αναλυτικά η ανακοίνωση

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mαργαρίτα Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.



Ως είθισται, υπάρχουν και δηλώσεις στο osfp.gr, με τη Μαργαρίτα να σημειώνει. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Ήθελα να ανήκω σε αυτό το σύλλογο που καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου και έχω δεθεί με τις συμπαίκτριές μου. Μου αρέσει και με ευχαριστεί πάρα πολύ να αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό. Μου έχει μάθει πάρα πολλά πράγματα ο σύλλογος. Όσον αφορά τη νέα σεζόν αρχικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης, από κει και πέρα να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο που θα θεσπιστεί τη νέα σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση

Η Ελλάδα επικράτησε με 8-7 της Ισπανίας με το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού να πετυχαίνει στο τέλος το νικητήριο τέρμα στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.