Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση

Νίκη για την Εθνική με καθοριστικό Δερβίση
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 20:18

Μπορεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Ελλάδα να ήταν μπροστά στο σκορ, ωστόσο η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών λίγο έλειψε να κινδυνέψει ακόμα και για να πάρει τη νίκη, αλλά χάρη σε τέρμα του Γιώργου Δερβίση, την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, ώστε να της δώσει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη, μετά τη νίκη της με 8-7 κόντρα στην Ισπανία.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχοντας αρκετές λύσεις στην επίθεση κατάφερναν συνέχεια να είναι μπροστά στο σκορ με 2-3 τέρματα. Στην αρχή όμως του τέταρτου οκταλέπτου δέχτηκαν ένα επι μέρους 3-0 με αποτέλεσμα οι Ίβηρες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Τελικά μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό που θα δούμε αρκετές φορές φέτος στον Ολυμπιακό, ανάμεσα σε Γενηδουνιά και Δερβίση, ο δεύτερος ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και διαμόρφωσε το τελικό 8-7. Αυτή η νίκη ενδέχεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της Ελλάδα η οποία την Τετάρτη θέλει τη νίκη κόντρα στην Νότια Αφρική, έτσι ώστε να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στη Σερβία για την πρωτιά στον όμιλο, έχοντας όμως εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-8

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 1-1, 3-2

Ισπανία: Ορτέγκα 1, Μάγιαρακ 2, Ντελ Τόρο 1, Μακαρό 1, Γκουτιέρες 1, Ταχούλ 1

Ελλάδα: Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 2, Δελακάς 1, Καπότσης 1, Γούνας 1, Δερβίσης 1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δευτέρα 17/07

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 8-9

18:30 Σερβία – Νότια Αφρική

Τετάρτη 19/07

11:50 ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ – ΕΛΛΑΔΑ

13:10 Ισπανία – Σερβία

Παρασκευή 21/07

10:30 Ισπανία – Νότια Αφρική

11:50 ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ 2

Σερβία 0

Νότια Αφρική 0

Ισπανία 0

Διαβάστε επίσης

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την εξαετή ανανέωση του συμβολαίου της Νικόλ Ελευθεριάδου. Περιττό να αναφερθεί πως θα μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό.