Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου (pics)

Ανανέωσε και η Ελευθερία Πλευρίτου (pics)
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 - 09:10

Μετά την Μαργαρίτα και η Ελευθερία Πλευρίτου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό. Η διεθνής πολίστρια υπέγραψε μέχρι το 2020 και θα συνεχίσει θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι.

Η Ελευθερία Πλευρίτου έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο ισχυρή ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελευθερία Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα τα συναισθήματά μου είναι εξαιρετικά. Η ομάδα μου είναι η πιο ισχυρή στην Ελλάδα και έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης. Πιστεύω πάρα πολύ στον Ολυμπιακό και στις δυνατότητές μας. Είναι ψηλοί οι στόχοι του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα και όλες τις χρονιές και αυτό ισχύει και για φέτος. Ο κορμός της ομάδας παραμένει ίδιος και έχει ενισχυθεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της ομάδας».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Ανανέωσε και με τη Βασιλική (pics)

Ανανέωσε και με τη Βασιλική (pics)

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Βασιλική Πλευρίτου, η οποία δήλωσε χαρούμενη που συνεχίζει την καριέρα της στον Θρύλο.

Εύκολη νίκη για την Εθνική και πρόκριση

Εύκολη νίκη για την Εθνική και πρόκριση

Με 19-5 επικράτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του Καζακστάν, για την 2η αγωνιστική του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου

Μένει (για πάντα) η Ελευθεριάδου

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την εξαετή ανανέωση του συμβολαίου της Νικόλ Ελευθεριάδου. Περιττό να αναφερθεί πως θα μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό.