Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέλος» η Εθνική για Μανωλιουδάκη (pic)

«Τέλος» η Εθνική για Μανωλιουδάκη (pic)
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 - 13:48

Η ήττα της Εθνικής ομάδας γυναικών στο πόλο από την Ισπανία στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στην Ουγγαρία, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της Φιλιώς Μανωλιουδάκη με τα γαλανόλευκα.

Ως εκ τούτου, μετά από 263 ματς και 168 γκολ, η παίκτρια του Ολυμπιακού αποχαιρετάει την Εθνική μας ομάδας, με την οποία πέτυχε πάρα πολλά είναι η αλήθεια.

Αναλυτικά το μήνυμά της...

Ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές φτάνει στο τέλος του και μαζί του ολοκληρώνεται και το δικό μου όμορφο ταξίδι με την Εθνική Ομάδα! Έφτασε η στιγμή που δεν θα ξαναφορέσω το αγαπημένο μου γαλανόλευκο σκουφάκι! Είμαι παρά πολύ περήφανη που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι παρά πολλά!! Όμορφες και άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου!! Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριές μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια!! Τους προπονητές μου και ειδικά τον Γιώργο Μορφέση που συνεργαστήκαμε τα περισσότερα χρόνια αλλά και ζήσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της ομάδας!! Θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα που μου πρόσφερε τόσα πολλά!

Με σεβασμό και εκτίμηση, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Δείτε το...

Διαβάστε επίσης

«Το πρόβλημά μας ήταν στην επίθεση»

«Το πρόβλημά μας ήταν στην επίθεση»

Στην αρκετή ώρα που έκανε η Εθνική μας ομάδα να σκοράρει, εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα με 7-5 από την Ουγγαρία, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

«Να καταφέρουμε να πάρουμε ένα μετάλλιο»

«Να καταφέρουμε να πάρουμε ένα μετάλλιο»

Ο Αλέξανδρος Γούνας αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής με την Ουγγαρία τόνισε σε δηλώσεις του πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να κοιτάζουν μπροστά για να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.