Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Χατζηδάκης

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Χατζηδάκης
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:02

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Χατζηδάκη στη γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου.

Θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα και επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Κατσούλη, που αποχωρεί και ο Ολυμπιακός του εύχεται τα καλύτερα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Χατζηδάκη στο osfp.gr

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύθηκαν για να συνεργαστούμε ξανά και είμαι σίγουρος ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους, δηλαδή να κατακτήσουμε την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που θα αγωνιστούμε. Το ρόστερ έχει ενισχυθεί και είμαι σίγουρος ότι οι καινούργιες παίκτριες που προστέθηκαν θα αναπληρώσουν αυτές που έφυγαν. Η ομάδα έχει διατηρήσει το βασικό της κορμό, ο προπονητής είναι ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια και έχει αποδείξει ότι είναι από τους καλύτερους. Είμαι αισιόδοξος ότι η χρονιά θα είναι πετυχημένη».

Διαβάστε επίσης

«Σάρωσε» τα βραβεία ο Ολυμπιακός!

«Σάρωσε» τα βραβεία ο Ολυμπιακός!

Από δύο πήραν οι Γιάννης Φουντούλης και Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν η Χρυσή Διαμαντοπούλου και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης.

Οι εξετάσεις άρχισαν (pic)

Οι εξετάσεις άρχισαν (pic)

Μετά από τους αθλητές στα τμήματα του μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών και πόλο ανδρών, ξεκίνησε τις εξετάσεις και το πόλο γυναικών.