Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ημασταν σοβαροί»

«Ημασταν σοβαροί»
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 19:07

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη του Θρύλου επί της Γλυφάδας με 15-5, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν σοβαροί και επισήμανε ότι έκαναν σωστά πολλά από τα πράγματα που τους ζητάει στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάναμε αρκετά πράγματα που ήθελα πολύ σωστά. Είναι ξεκίνημα, ήμασταν σοβαροί, σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τω παιδιών. Θέλω φέτος να έχουμε όρεξη και ουσία και στο τέλος θα δούμε αν θα είμαστε καλύτεροι από τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος έχουμε τρεις πολύ καλούς και ποιοτικούς Κροάτες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη.

Το πρώτο μας παιχνίδι είναι πολύ γρήγορα και είναι σε μια δύσκολη και πολύ καλή έδρα, αυτή της Μπαρτσελονέτα. Μετράει το αποτέλεσμα αλλά κερδίσουμε ή δεν κερδίσουμε η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να το διαχειριστούμε. Εύχομαι φέτος να γίνουν ποιοτικά παιχνίδια. Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει το άθλημα και να είναι στο πλευρό μας».

Διαβάστε επίσης

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού νίκησε με 21-7 την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Παπαστράτειο για το τουρνουά ΣΕΔΥ.

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 15-5 της Γλυφάδας εκτός έδρας και ξεκίνησε νικηφόρα την φετινή του πορεία για την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού και 32ου συνολικά πρωταθλήματος Ελλάδας.

Και τώρα... 32ο!

Και τώρα... 32ο!

Πλήρης ο Ολυμπιακός για την αρχή του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του - Διαβάστε τι δήλωσαν Βλάχος, Πάβιτς.