Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απαιτείται σοβαρότητα»

«Απαιτείται σοβαρότητα»
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 - 12:28

Με τον Εθνικό παίζει «εκτός» έδρας ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 15:30, στην έναρξη της Β' φάσης του Α' γύρου του πρωταθλήματος. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους και το καλό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά , Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού.

Δηλώσεις για τον αγώνα από εκεί και πέρα, έκανε η Μαργαρίτα Πλευρίτου, που δήλωσε τα εξής. «Μετά τη νίκη μας με τη Βουλιαγμένη συνεχίζουμε με τη δεύτερη φάση του πρώτου γύρου. Παίζουμε με τον Εθνικό, ξέρουμε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι, ωστόσο απαιτείται σοβαρότητα. Επίσης θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος με τη Βουλιαγμένη από απροσεξία. Όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις μας βγαίνουμε σε ικανοποιητικό βαθμό αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να διορθώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Η προεπιλογή της Εθνικής για την προετοιμασία με την Ιταλία

Η προεπιλογή της Εθνικής για την προετοιμασία με την Ιταλία

Με 22 πολίστες θα διεξαχθεί το διήμερο προπονήσεων της Εθνικής ανδρών πόλο στον Πειραιά, ώστε να επιλέξει ο Θοδωρής Βλάχος τους 16, που θα ταξιδέψουν στην Όστια για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία. Οκτώ οι «ερυθρόλευκοι».

Η εικόνα του ομίλου του Ολυμπιακού

Η εικόνα του ομίλου του Ολυμπιακού

Μετά την άνετη επικράτηση του Θρύλου κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον στην δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου του Champions League.