Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκλονιστικός ο κόσμος»

«Συγκλονιστικός ο κόσμος»
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 22:13

Στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος μετέτρεψε το Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου σε ένα μικρό «Παπαστράτειο» υποκλίθηκε ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη επί του ΝΟ Χίου.

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός τόνισε ότι οι ΓΑΥΡΟΙ ήταν συγκλονιστικοί και οι παίκτες του ένιωσαν λες και αγωνιζόντουσαν στο Παπαστράτειο!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύαμε ότι θα το κερδίσουμε, αλλά σίγουρα έπρεπε να προσπαθήσουμε αρκετά, για να έχουμε μια ευρεία νίκη. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος καθ ‘όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τραγουδούσε για την ομάδα μας, νιώθαμε ότι ήμασταν στον Πειραιά και το Παπαστράτειο!

Νομίζω ότι μόνο εμείς μπορούμε να απολαύσουμε κάτι τέτοιο, να έχουμε δηλαδή τέτοια στήριξη από τον κόσμο μας σε όποιο κολυμβητήριο παίζουμε. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας και την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε… πλάκα στον Εθνικό, τον οποίο διέλυσε με 16-5 - «4 στα 4» στην Α1 για τα κορίτσια του Θρύλου.