Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας»

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας»
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 22:04

Οι ΓΑΥΡΟΙ το απόγευμα του Σαββάτου έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου και βοήθησαν τον Θρύλο να κάνει το 5 στα 5 στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιάννης Φουντούλης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Χίου για να μας υποστηρίξουν, τόσο τα παιδιά από τον τοπικό σύνδεσμο όσο και όλους όσους ταξίδεψαν σήμερα μέχρι εδώ για να δώσουν όλοι μαζί ενα βροντερό παρών. Πάντα είναι ευχάριστο να αγωνιζόμαστε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Από την πλευρά μας ελπίζω με τον τρόπο μας να βοηθήσαμε κι εμείς τον Ηλία, να του δώσαμε δύναμη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον».

Διαβάστε επίσης

«Συγκλονιστικός ο κόσμος»

«Συγκλονιστικός ο κόσμος»

Ο Θοδωρής Βλάχος υποκλίθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στον εκτός έδρας αγώνα του Θρύλου με τον ΝΟ Χίου.

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Συνεχίζουν ακάθεκτες

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε… πλάκα στον Εθνικό, τον οποίο διέλυσε με 16-5 - «4 στα 4» στην Α1 για τα κορίτσια του Θρύλου.