Ντουντούκα
Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι, δεν θα φοράνε αυτή τη φανέλα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το μήνυμα της Μανωλιουδάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Το μήνυμα της Μανωλιουδάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 14:25

Τη δική της θέση σε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, πήρε με ανάρτησή της στο facebook, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός του Θρύλου, αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχεται ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου τόνισε ότι δεν έχει ξεχάσει ποτέ όλους τους αθλητές των «μικρών» αθλημάτων.

«Έχω την τιμή να είμαι αρχηγός και μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας μας, του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραια.

Έχω την τιμή επίσης να ανήκω στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια, περίπου μια δεκαετία.

Θεωρώ αυτονόητο, επίσης, να δηλώσω την στήριξη μου, στον Πρόεδρο μας Βαγγέλη Μαρινάκη,στον αγώνα που δίνει απέναντι σε όλους και θεωρώ σίγουρο ότι θα επιστρέψει σε λίγους μήνες στην προεδρία, που νόμιμα και δικαιωματικά του ανήκει.

Το θεωρώ αυτονόητο να το κάνω γιατί απ’την μέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ, συνέχισε την ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Δεν ξέχασε όμως ποτε όλους εμάς των ‘μικρων’ αθλημάτων.

Εξυγιανε οικονομικά τον Ερασιτέχνη, μαζι με τον πρόεδρο μας Μ.Κουντούρη, δίνοντας μας ότι άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν είχε.

Ως, συνέπεια, όλων των προσπαθειών αυτών, ήταν να πηγαίνουμε στις Εθνικές ομαδες, των αθλημάτων μας, προπονημένες, χωρίς προβλήματα να μας απασχολούν, όπως συνέβαινε σε σωματεία που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως είχε συμβεί και σε εμάς, πριν το 2010...

Να κατακτήσουμε Ευρωπαικούς τίτλους αλλά και πρωταθλήματα.

Μας υποδέχτηκε αμέτρητες φορές στο Καραϊσκάκη,ξέροντας ακόμα και τα μικρά μας ονόματα.

Ήρθε στους αγώνες μας,να στηρίξει τις προσπάθειες μας,σαν απλός φίλαθλος.

Μας τίμησε σε κάθε γιορτή της ΠΑΕ και νιώσαμε για λίγο σαν ‘επαγγελματίες-διάσημοι αθλητές.

Στηρίζω, λοιπόν, τον θεσμό του Προέδρου του Ολυμπιακού αλλά και τον άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη, σε όλες τις επιθέσεις που δέχεται εκείνος αλλά και ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, ο Ολυμπιακός μας.

Οι αδικίες στη ζωή έρχονται σαν καταιγίδα αλλά η δικαίωση ερχεται γρήγορα σαν τον ηλιο...

Με τιμή

Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια-Πρωταθλήτρια Ευρώπης-Αρχηγός ομάδας πόλο γυναικών Ολυμπιακού Πειραιώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η αρχηγός του Θρύλου, Φιλώ Μανωλιουδάκη.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η Βουλιαγμένη!

Και τώρα η Βουλιαγμένη!

Με 16-5 επικράτησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού της Γλυφάδας και έδειξε πανέτοιμη για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο.

Για το 5/5 με... Γλυφάδα

Για το 5/5 με... Γλυφάδα

Πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι πολίστριες του Ολυμπιακού κοντράρονται με τη Γλυφάδα.