Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 - 17:24

Την αναβολή του παιχνιδιού της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ομάδα του ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Α1, ανακοίνωσε η ΚΟΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και οι διαιτητές της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο, καθώς ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις για το αεροδρόμιο της κρητικής πόλης, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Ως εκ τούτου, ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα οριστεί τις επόμενες ημέρες από την ΚΟΕ.

Διαβάστε επίσης

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

Στη μέχρι τώρα πορεία της ανδρικής ομάδας πόλο, τόσο στο Champions League, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Οι κληρώσεις Παίδων και Μίνι Παίδων

Οι κληρώσεις Παίδων και Μίνι Παίδων

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (01/12) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων και Μίνι Παίδων, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον Β’ Όμιλο Αττικής και στον Δ’ αντίστοιχα.

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

Ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε για το σπουδαίο διπλό που πέτυχαν οι Πειραιώτες στην Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ