Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τη Βουλιαγμένη

Συνεχίζεται η προετοιμασία για τη Βουλιαγμένη
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 21:11

Ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται το ερχόμενο Σάββατο (09/12) η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» τη Βουλιαγμένη, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Α1.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, η οποία πέρασε ως πρώτη της βαθμολογίας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και έτσι έχει το πλεονέκτημα της έδρας, θέλει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να έχει μείνει μόνον μια μακριά από την πρόκριση στη Γ’ φάση της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΟΒ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 18/12, 18:00, ενώ αν χρειαστεί και τρίτος αγώνας (μιας και η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες) θα γίνει και πάλι στο Παπαστράτειο το επόμενο Σάββατο (16/12, 19:30).

Διαβάστε επίσης

Πρώτα ο Υδραϊκός, μετά η Παρτιζάν

Πρώτα ο Υδραϊκός, μετά η Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη την ομάδα της Ύδρας για την 8η αγωνιστική της Α1 και στη συνέχεια θα ρίξει το βάρος του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (9/12, 17:30) κόντρα στη Σερβική ομάδα.

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

Στη μέχρι τώρα πορεία της ανδρικής ομάδας πόλο, τόσο στο Champions League, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.