Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα»

«Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα»
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 22:59

Αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι ξύπνησε ο εγωισμός της ομάδας του, μετά την άσχημη εμφάνιση στο Λαιμό την περασμένη Τετάρτη, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν αναμενόμενο το σημερινό αποτέλεσμα. Μετά την άσχημη εμφάνιση που κάναμε την Τετάρτη και ο εγωισμός μας ξύπνησε και καταλάβαμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε. Δεν γίνονται όλα από μόνα τους, βγάλαμε αντίδαση, παίξαμε καλά και είχαμε τρομερό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ο κακός Ολυμπιακός μπορεί να χάσει κιόλας», ανέφερε ο Χάρης Παυλίδης, στο osfp.gr.

Διαβάστε επίσης

Εθνικός και Ρέθυμνο στα play off της Α1 πόλο

Εθνικός και Ρέθυμνο στα play off της Α1 πόλο

Με το απόλυτο των νικών στον όμιλο προκρίθηκε στα play off της Α1 πόλο γυναικών ο Εθνικός, που επικράτησε 14-4 της ΝΕ Πατρών. Παρά την ήττα (9-7) από τον ΑΝΟΓ τσέκαρε το εισιτήριο και ο ΝΟ Ρεθύμνου.

Αντέδρασε και τη βούλιαξε!

Αντέδρασε και τη βούλιαξε!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέτριψε τη Βουλιαγμένη με 16-6 στο Παπαστράτειο και προκρίθηκε με το πλεονέκτημα των 6 βαθμών, στη Γ’ φάση του πρωταθλήματος. Αντίδραση πρωταθλητή από τις «ερυθρόλευκες».

«Έτοιμοι για το παιχνίδι στη Βουδαπέστη»

«Έτοιμοι για το παιχνίδι στη Βουδαπέστη»

Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το Παλαιό Φάληρο, ανέφερε ότι άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι για το ερχόμενο παιχνίδι του Champions League.