Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή σε πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ

Στροφή σε πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 15:24

Σπουδαία νίκη στην Ουγγαρία κόντρα στην Ορβοσι πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική του Len Champions League.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχουν έχοντας πολύ καλή ψυχολογία επικεντρώνονται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου αύριο, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσουν στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με νίκη τη φετινή χρονιά, συνεχίζοντάς το αήττητο τους και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός του Θρύλου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμη μία νίκη τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Σκόνη και θρύψαλα!

Σκόνη και θρύψαλα!

Ο Ολυμπιακός έκανε… πλάκα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με το επιβλητικό 18-4 πέτυχε την 9η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Γ' φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Γυναικών

Η Γ' φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Γυναικών

Το πρόγραμμα και της ημερομηνίες των αγώνων της Γ' φάσης ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει το δρόμο που έχει να δώσει μέχρι και τα τελικά του πρωταθλήματος. (φωτό γυναικείο πόλο)