Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρίσκεται εκεί όπου ανήκει... Στην κορυφή!

Βρίσκεται εκεί όπου ανήκει... Στην κορυφή!
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 23:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές ημέρες, αγωνίστηκε για τελευταία φορά για το 2017, εκτός συνόρων, στη Βουδαπέστη, κόντρα στην Όρβοσι.

Οι "ερυθρόλευκοι" σε ένα ακόμα φετινό τους παιχνίδι, ήταν εξαιρετικοί παίρνοντας άλλη μια νίκη, την τέταρτη σε πέντε αγώνες, (η μοναδική τους απώλεια ήταν η ισοπαλία κόντρα στη Μπαρτσελονέτα, στην Ισπανία), και φυσικά δείχνουν από την αρχή κιόλας της διοργάνωσης, της προθέσεις τους.

Και ποιες είναι αυτές; Φυσικά, η είσοδος στην τελική φάση του LEN Champions League. Η πρώτη θέση όπου βρίσκεται μέχρι τώρα ο Θρύλος, αλλά και η συνέπεια με την οποία αγωνίζεται στις εκτός των συνόρων αναμετρήσεις του, δείχνει ξεκάθαρα τον στόχο που έχει φέτος η ομάδα.

Και αυτός δεν είναι άλλος αρχικά από την συνέπεια με την οποία συμμετέχει στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων της LEN και αν το δούμε και λίγο πιο μακριά, γιατό όχι και να συμμετάσχει στον τελικό της διοργάνωσης και να σηκώσει το κύπελλο που τόσο πολύ θέλει ολόκληρη η "ερυθρόλευκη" οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

«Θα έχουμε μια πλήρη ομάδα»

«Θα έχουμε μια πλήρη ομάδα»

Ο Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στην κοινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών με αυτή της Ισπανίας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται.