Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο πρωταθλήματα και ένας ευρωπαϊκός τελικός (pic)

Δύο πρωταθλήματα και ένας ευρωπαϊκός τελικός (pic)
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - 17:17

Γεμάτο συγκινήσεις, τίτλους και διακρίσεις ήταν το 2017, με τα «ερυθρόλευκα» τμήματα να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο Ερασιτέχνης κάνοντας την ανασκόπησή του για τη χρονιά που μας αποχαιρετάει σε λίγες ημέρες, θυμήθηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, αλλά και την κατάκτηση του τίτλου από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ!

Στις 29/4 η ομάδα μπάσκετ κέρδισε τον Αθηναϊκό και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ να κερδίζει τον Πανναξιακό και να βάζει ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή της.

Την ίδια μέρα η γυναικεία ομάδα πόλο αντιμετώπισε στον τελικό της Ευρωλίγκας τη διοργανώτρια του Final 4, Κίνεφ Κίρισι. Οι «ερυθρόλευκες» διεκδίκησαν μέχρι το τέλος το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 7-6 και κατετάγησαν δεύτερες.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

29/4/2017: Τι μέρα και αυτή! Δύο πρωταθλήματα και ένας ευρωπαϊκός τελικός! Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών κατακτά αήττητη το 2ο σερί πρωτάθλημα πετυχαίνοντας το νταμπλ μετά τη νίκη με 69-58, επί του Αθηναϊκού στο Κλειστό της Εργάνης στο Βύρωνα. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών πανηγυρίζει την κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 5ου σερί νταμπλ κάνοντας το 3-0 στη σειρά των τελικών με τον Πανναξιακό. Η ομάδα πόλο Γυναικών μετέχει σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό και διεκδικεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τον τίτλο. Η ήττα με 7-6 στο από τη διοργανώτρια του Φάιναλ Φορ Κίνεφ Κίρισι την κατατάσσει στη 2η θέση αλλά την διατηρεί στην ευρωπαϊκή ελίτ. #Olympiacossfp #olympiacos #2017moments #2017memories #BasketballWomen #VolleyballWomen #Champions2017 #WaterpoloWomen #EuroleagueFinalist #osfp #osfpgr #LegendaryDay

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

«Θα έχουμε μια πλήρη ομάδα»

«Θα έχουμε μια πλήρη ομάδα»

Ο Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στην κοινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών με αυτή της Ισπανίας, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται.