Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στην Βουλιαγμένη ο Θρύλος

Κόντρα στην Βουλιαγμένη ο Θρύλος
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 13:21

Με στόχο τη νίκη η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Λαιμό την Βουλιαγμένη για την 2η αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά τη νίκη τους στο Ηράκλειο έχουν πολύ καλή ψυχολογία και θέλουν έτσι να φτάσουν σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα επί του ΝΟΒ.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ για πρώτη φορά φέτος η Μόνικα Έγκενς βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελείται από τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Με τη Γλυφάδα πριν το Αννόβερο

Με τη Γλυφάδα πριν το Αννόβερο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη (10/01) την Γλυφάδα στο Παπαστράτειο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.