Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα θα δουλέψουμε για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια»

«Τώρα θα δουλέψουμε για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια»
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 - 00:16

Αρκετά ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτριές του στον αγώνα κόντρα στη Βουλιαγμένη, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Λαιμό και τη νέα νίκη του Ολυμπιακού, ο τεχνικός των πρωταθλητριών Ελλάδας, Χάρης Παυλίδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, παράλληλα σχολίασε, ότι η ομάδα του εδώ και καιρό, κοιτάει τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και πλέον εστιάζει μόνο εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο osfp.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε και σχεδόν σφραγίσαμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα θα μπορούμε να δουλέψουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται σε εννιά μέρες.

Αυτό είπαμε και με τα κορίτσια, ότι σήμερα θα πρέπει να "καθαρίσουμε" το πλεονέκτημα ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε για την Ευρώπη. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια. Εδώ και καιρό κοιτάμε την Ευρώπη και τώρα θα εστιάσουμε μόνο εκεί.

Η Μόνικα Έγκενς χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια να βρει το ρυθμό της. Είναι παίκτρια αξίας, το γνωρίζουμε και χρειάζεται πίστωση χρόνου».

Διαβάστε επίσης

Σειρά έχει το Αννόβερο

Σειρά έχει το Αννόβερο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το Σάββατο 13 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν την γερμανική ομάδα για την 6η αγωνιστική του Champions League.

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος καθώς και ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μίλησαν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/01) κόντρα στο Αννόβερο.

«Να είμαστε 100% έτοιμοι το Σάββατο»

«Να είμαστε 100% έτοιμοι το Σάββατο»

Στην κατάλληλη προετοιμασία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με το Αννόβερο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δερβίσης.