Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σειρά έχει το Αννόβερο

Σειρά έχει το Αννόβερο
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 11:59

Το μυαλό στο Αννόβερο έχουν όλοι στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αύριο, Σάββατο 13 Ιανουαρίου θα υποδεχτούν στο Παπαστράτειο στις 20:30 την γερμανική ομάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Θρύλος συνεχίζει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του θέλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Αννόβερο, προκειμένου να εξακολουθήσουν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία τους παιχνίδια, κάτι το οποίο θέλουν να επαναλάβουν και το βράδυ της αυριανής ημέρας, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Διαβάστε επίσης

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος καθώς και ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μίλησαν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/01) κόντρα στο Αννόβερο.

Πάνοπλος για την 5η νίκη

Πάνοπλος για την 5η νίκη

Ο Ολυμπιακός απόψε στις 20:30 θα αντιμετωπίσει το Αννόβερο στο Παπαστράτειο, για την 6η αγωνιστική του Champions League.

«Να είμαστε 100% έτοιμοι το Σάββατο»

«Να είμαστε 100% έτοιμοι το Σάββατο»

Στην κατάλληλη προετοιμασία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με το Αννόβερο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δερβίσης.