Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεύμα στο Μικρολίμανο (pics)

Γεύμα στο Μικρολίμανο (pics)
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 13:52

Ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με τις σπουδαίες διακρίσεις που πετυχαίνουν κάθε χρόνο οι ομάδες του συλλόγου.

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας με το Αννόβερο για το Champions League, παρέθεσαν επίσημο δείπνο στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης, αλλά και στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Βαρούλκο, που βρίσκεται στην Ακτή Κουμουνδούρου στον Πειραιά.

Εκεί παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της LEN Τζιάνι Λότζι από την Ιταλία, οι διαιτητές της αναμέτρησης Μπόρις Μαργκέτα (Σλοβενία) και Σεμπάστιαν Ντερβιέ (Γαλλία), ο Έλληνας διαιτητής Νίκος Μπουρδαμής και ο Χόλγκερ Σόνενφελντ από την ομάδα του Αννόβερο.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο έφορος της ομάδας πόλο των Ανδρών, Νίκος Σκανδαλάκης, ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος και η Team Manager της ομάδας πόλο των Γυναικών, Αλεξάνδρα Καλογερά.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο:

Διαβάστε επίσης

«Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση»

«Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Αννόβερο, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης για το Final 8.

Πάνοπλος για την 5η νίκη

Πάνοπλος για την 5η νίκη

Ο Ολυμπιακός απόψε στις 20:30 θα αντιμετωπίσει το Αννόβερο στο Παπαστράτειο, για την 6η αγωνιστική του Champions League.

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος καθώς και ο Πάουλο Ομπράντοβιτς μίλησαν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/01) κόντρα στο Αννόβερο.