Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση»

«Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 23:16

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έδειξε τη δυναμική της κόντρα στο Αννόβερο, φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη, η οποία τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στο Final 8, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι στα επόμενα ματς θα κριθούν πολλά για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πραγματοποιήσαμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή μας στο Final 8. Θα δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε και τα επόμενα δυο παιχνίδια με τη Γιουγκ, ένα εδώ και ένα στην Κροατία είναι καθοριστικά για την πρώτη και τη δεύτερη θέση. Επίσης θα μας δώσουν μια εικόνα, απέναντι στην καλύτερη ίσως ομάδα του ομίλου, για το που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Γιουγκ στην έδρα μας θέλουμε να είμαστε πολύ καλοί και καλούμε από τώρα τον κόσμο μας να έρθει και να κατακλύσει το Παπαστράτειο για να δει δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Εμείς εδώ τα παιχνίδια τα ζούμε διαφορετικά και θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να παίζει καλό πόλο και να κερδίζει ένα μεγάλο αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης

Πρώτος, καλύτερος και αήττητος!

Πρώτος, καλύτερος και αήττητος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και του Αννόβερο στο Παπαστράτειο με 11-7, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League, πήρε την 5η του νίκη στον Α' όμιλο και συνεχίζει έτσι να βρίσκεται μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Κόντρα στη Γιουνγκ στον Πειραιά, η επόμενη αγωνιστική.

Γεύμα στο Μικρολίμανο (pics)

Γεύμα στο Μικρολίμανο (pics)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας υδατοσφαίρισης, αλλά και στους ανθρώπους του Αννόβερο.