Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει» (vid)

«Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει» (vid)
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 19:06

Πανέτοιμος για την φετινή του ευρωπαϊκή πρεμιέρα είναι ο Ολυμπιακός. Η γυναικεία ομάδα πόλο των «ερυθρολεύκων», ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις αναμετρήσεις του ομίλου της Ευρωλίγκας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο Παπαστράτειο, 19-21 Ιανουαρίου.

Ενόψει λοιπόν των αγώνων, κόντρα σε Πάντοβα, Ουραλότσκα και Μεσίνα, η αρχηγός του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, σε δηλώσεις της στο osfp.gr, θυμάται κορυφαίες στιγμές με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, ενώ απευθύνει κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ προκειμένου να βρεθούν στο Παπαστράτειο, κολυμβητήριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο osfp.gr:

Φιλιώ, η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-2018 ξεκινάει την Παρασκευή. Πρώτος αντίπαλος η Πάντοβα, κόντρα στην οποία εξασφαλίστηκε η περσινή πρόκριση στο Φάιναλ Φορ στο συγκλονιστικό προημιτελικό στο Παπαστράτειο. Τι ανάμνηση σου έχει μένει από εκείνη την αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέναλτι;

«Νομίζω ότι και τα δύο παιχνίδια με την Πάντοβα ήταν ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν ένα κυριολεκτικά ντέρμπι. Αυτό που μου έχει μείνει πάρα πολύ έντονα χαραγμένο είναι στην διαδικασία των πέναλτι, όταν στο τελευταίο πέναλτι που είναι να κριθεί η πρόκριση, την ώρα που είναι έτοιμη να σηκωθεί η παίκτρια της Πάντοβα φεύγουν όλοι οι φίλαθλοι μας ξαφνικά προς τη δεξιά μεριά του γηπέδου και αρχίζουν και σφυρίζουν με αποτέλεσμα να το χάσει και μόλις το έπιασε η Χρυσή έγινε χαμός. Τρέχαμε όλοι, πανηγυρίζαμε, πέφταμε μέσα. Ήταν πολύ ξεχωριστή στιγμή γιατί πάντα η διαδικασία των πέναλτι θέλει τύχη. Εμείς είχαμε τη Χρυσή που έπιασε τρία κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο και είναι μια πάρα πολύ ωραία ανάμνηση».

Έχει προοπτική φέτος ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης;

«Σίγουρα το πιο βασικό για εμάς είναι να μείνουμε στην ελίτ και να ξαναπεράσουμε στο final-4. Είναι και αυτό σημαντικό κομμάτι όταν είσαι εκεί τα τελευταία τρία χρόνια. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν ενισχυθεί με πολύ καλές παίκτριες αλλά σίγουρα αν βρεθούμε σε καλή μέρα και παλέψουμε όπως μπορούμε και έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια και δείξουμε τον καλό και πραγματικό μας αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Τι αισθάνθηκες στο γκολ με τη Σαμπαντέλ, που έκρινε τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό στις 25 Απριλίου του 2015 στον Πειραιά;

«Νομίζω γενικά αυτό το παιχνίδι και όλη η ατμόσφαιρα εκείνο το Σαββατοκύριακο ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει στην καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Σίγουρα το να πετυχαίνεις το νικητήριο γκολ είναι ξεχωριστή στιγμή για κάθε αθλητή αλλά εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι πραγματικά αν μπορούσε να πάρει φωτιά το Παπαστράτειο θα έπαιρνε φωτιά, οπότε αυτό είναι πάρα πολύ έντονο και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου η στιγμή που γύρισα και κοίταξα τη κερκίδα και γινόταν χαμός. Για μας ο κόσμος μας είναι ο 8ος παίκτης μας και περιμένουμε να μας στηρίξει. Τον έχουμε πραγματικά ανάγκη γιατί μας δίνει το έξτρα κίνητρο που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να πάρουμε η νίκη οπότε του περιμένουμε για να μας στηρίξουν για ακόμα μια φορά».

Δείτε και το βίντεο, μαζί με τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ασημάκη, της Χριστίνας Τσουκαλά, αλλά και της Νικόλ Ελευθεριάδου:

Διαβάστε επίσης

«Οι τίτλοι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα» (vid)

«Οι τίτλοι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα» (vid)

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, σε δηλώσεις της ενόψει της φετινής ευρωπαϊκής πρεμιέρας της γυναικείας ομάδας πόλο, αναφέρθηκε στην απόφασή της να έρθει στον Ολυμπιακό το 2014, προκειμένου να κατακτήσει τίτλους εντός και εκτός των τειχών.

«Μεγάλος μας στόχος το Champions League»

«Μεγάλος μας στόχος το Champions League»

Ο Γιώργος Δερβίσης σε δηλώσεις του στη «Μεγάλη του Αγάπη», αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή πορεία που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά, όπως και στο μεγάλο στόχο για την αγωνιστική σεζόν.

«Ο κόσμος είναι πάντα ο 8ος παίκτης μας»

«Ο κόσμος είναι πάντα ο 8ος παίκτης μας»

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, βρέθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Θρύλου, που έρχονται αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο.