Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι τίτλοι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα» (vid)

«Οι τίτλοι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα» (vid)
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 19:06

Στην Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού το ερχόμενο τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η φουνταριστή του Θρύλου, στις δηλώσεις της στο osfp.gr, αναφέρθηκε στο λόγο των οποίο πήρε την απόφαση να έρθει στις «ερυθρόλευκες» το καλοκαίρι του 2014, ενώ φυσικά δεν παράλειψε να μιλήσει και για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, όπου όπως τόνισε άπαντες θέλουν να τους κάνουν περήφανους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Αλεξάνδρα, Ευρωπαϊκό την πρώτη χρόνια, Σούπερ Καπ την επόμενη, συνεχή παρουσία σε υψηλό επίπεδο με τον Ολυμπιακό και ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε τρία χρόνια. Ήταν μέσα στις φιλοδοξίες σου αυτός ο απολογισμός όταν ερχόσουν στην ομάδα το καλοκαίρι του 2014;

«Σαφέστατα και ήταν ένας βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα Το να κατακτήσουμε τίτλους, να κατακτήσουμε ευρωπαϊκές κούπες και νομίζω τα έχουμε καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα. Σίγουρα δεν μπορείς να κατακτάς κάθε φορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το ότι την πρώτη χρονιά του οράμαοις της τριετίας ουσιαστικά η κατάκτηση ήρθε την πρώτη χρονιά

Το ότι η ομάδα του Ολυμπιακού έχει καταφέρει για τρία συνεχόμενα χρόνια να βρίσκεται στις φιναλίστ είναι πάρα πολύ σημαντικό και πραγματικά έχουμε χτίσει πλέον μια πολύ ισχυρή εικόνα του συλλόγου μας στην γυναικεία υδατοσφαίριση.

Είμαστε πολύ χαρούμενες που και αυτή τη φορά ο ευρωπαϊκός όμιλος θα διεξαχθεί εδώ στο σπίτι μας. Είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και μας δίνει μεγάλη δύναμη γιατί το έχουμε πει και είναι η αλήθεια ότι είναι ένας έξτρα παίκτης για εμάς οπότε τους καλούμε όλους για ακόμα μια φορά να δώσουν το παρών, να είναι κοντά μας έτσι δυναμικά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε πάλι περήφανους που αγαπούν αυτή την ομάδα και το γυναικείο πόλο».

Δείτε και το βίντεο, μαζί με τις δηλώσεις της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, της Χριστίνας Τσουκαλά, αλλά και της Νικόλ Ελευθεριάδου:

Διαβάστε επίσης

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

Η Χριστίνα Τσουκαλά, ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, και τόνισε στις δηλώσεις της ότι είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της ομάδας.

«Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει» (vid)

«Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει» (vid)

Η αρχηγός της ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, σε δηλώσεις της ενόψει της Euroleague, τόνισε ότι οι ΓΑΥΡΟΙ, είναι πάντα ο όγδοος παίκτης των «ερυθρολεύκων».

«Μεγάλος μας στόχος το Champions League»

«Μεγάλος μας στόχος το Champions League»

Ο Γιώργος Δερβίσης σε δηλώσεις του στη «Μεγάλη του Αγάπη», αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή πορεία που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά, όπως και στο μεγάλο στόχο για την αγωνιστική σεζόν.