Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 19:51

Πανέτοιμη για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, είναι η Χριστίνα Τσουκαλά. Η έμπειρη αμυντικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου, στις δηλώσεις της ενόψει των αναμετρήσεων του ομίλου της Euroleague, ο οποίος θα διεξαχθεί 19-21 Ιανουαρίου, στο Παπαστράτειο, τόνισε ότι είναι αρκετά αισιόδοξη, για την πορεία της ομάδας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο osfp.gr:

Χριστίνα, πως αισθάνεσαι για το ευρωπαϊκό σου ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό;

«Είναι τα πρώτα παιχνίδια που θα παίξω με το σκουφάκι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή νιώθω μια ηρεμία γιατί έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις, είμαστε αρκετά καλά και είμαι αισιόδοξη».

Και πόσο έχεις προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον το οποίο ήταν ούτως η άλλως οικείο αφού γνωρίζεσαι πολύ καλά με τις συμπαίκτριες σου;

«Το έχω πει πολλές φορές, με τις κοπέλες γνωριζόμαστε και από την εθνική ομάδα και από πολλά χρόνια πριν οπότε ήταν κάτι πολύ εύκολο για μένα να προσαρμοστώ στην ομάδα αυτή».

Δείτε και το βίντεο, μαζί με τις δηλώσεις της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, της Αλεξάνδρας Ασημάκη, αλλά και της Νικόλ Κυριακοπούλου:

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Στη χώρα της Ανατολικής Αφρικής, βρέθηκαν ο βοηθός προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Κώστας Χατζηδάκης και ο προπονητής της ακαδημίας πόλο των Πειραιωτών, Στέργιος Τοροσιάδης για να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά του κολλεγίου.

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

Η Βάσω Πλευρίτου και η Χρυσή Διαμαντοπούλου μίλησαν για την έναρξη της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας πόλο των γυναικών του Θρύλου και για τους στόχους τους στον Ολυμπιακό.

«Οι τίτλοι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα» (vid)

«Οι τίτλοι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα» (vid)

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, σε δηλώσεις της ενόψει της φετινής ευρωπαϊκής πρεμιέρας της γυναικείας ομάδας πόλο, αναφέρθηκε στην απόφασή της να έρθει στον Ολυμπιακό το 2014, προκειμένου να κατακτήσει τίτλους εντός και εκτός των τειχών.