Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 12:48

Πίστη ότι θα καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης έχουν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις της η Βάσω Πλευρίτου.

Η παίκτρια του Θρύλου μίλησε στο Osfp.gr για την έναρξη της φετινής σεζόν στην Ευρώπη για την ομάδα, ενώ δηλώσεις έκανε και η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία επισήμανε ότι το καλό κλίμα και οι καλοί χαρακτήρες στην ομάδα θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα:

Βάσω, η χρονιά στην Ευρώπη ξεκινάει και πάλι με μεγάλες βλέψεις. Πως περιμένεις ότι θα εξελιχθεί;

«Είμαι αισιόδοξη. Γενικά έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και πολύ καλές μονάδες σαν ομάδα. Το κυριότερο είναι ότι έχουμε χημεία και πιστεύω ότι θα φτάσουμε ίσως και στην κορυφή. Είναι νωρίς βέβαια να το λέω αυτό αλλά πιστεύω ότι θα φτάσουμε».

Από την πλευρά της η Χρυσή Διαμαντοπούλου τόνισε:

«Βασικά είναι διάφορα τα συστατικά. Σίγουρα το σύνολο της ομάδας, ατομικά κάθε παίκτρια και όλες μαζί σαν σύνολο φτιάχνουν κάτι πάρα πολύ καλό. Οι καλοί χαρακτήρες, το καλό κλίμα μεταξύ μας, η αγάπη για αυτό που κάνουμε, η καθημερινή προσπάθεια και η δουλειά νομίζω ότι μας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό μας είχε κάνει και το 2015 να νιώσουμε αυτό που νιώσαμε εδώ μέσα στο σπίτι μας στο Παπαστράτειο. Από τότε έχουμε συνεχίσει την προσπάθεια αυτή με στόχο φέτος μιας που κάνουμε την αρχή μέσα στο Παπαστράτειο να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Στη χώρα της Ανατολικής Αφρικής, βρέθηκαν ο βοηθός προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Κώστας Χατζηδάκης και ο προπονητής της ακαδημίας πόλο των Πειραιωτών, Στέργιος Τοροσιάδης για να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά του κολλεγίου.

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

Η Χριστίνα Τσουκαλά, ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, και τόνισε στις δηλώσεις της ότι είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της ομάδας.