Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη για την Ουραλότσκα πριν τον Θρύλο

Νίκη για την Ουραλότσκα πριν τον Θρύλο
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 22:00

Στη δεύτερη αναμέτρηση, της πρώτης ημέρας, του 5ου προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο η Ρωσική Ουραλότσκα επικράτησε με 21-5 της Ιταλικής Μεσίνα και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν ουσιαστικά την πρωτιά του ομίλου το Σάββατο στις 18:45.

H Ουραλότσκα μπήκε από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Ρωσική ομάδα, που εμφανίστηκε πιο πλήρης, διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων γκολ μέχρι το ημίχρονο (6-2) και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση με σκορ 21-5, κάνοντας μάλιστα και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μισό του αγώνα. Η Εκατερίνα Ζελέντσκοβα και η Μαρία Μπέρσνεβα ήταν οι πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης πετυχαίνοντας από πέντε γκολ. Για τη Μεσίνα τρία γκολ, πέτυχε η Ράντιτσι.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 2-2, 6-1, 9-1

Ουραλότσκα: Μπορίνοβα, Νεζνάμοβα, Ζαπλατίνα 1, Καρίμοβα 3, Πανφίλοβα, Πόποβα 1, Ζελέντσκοβα 5, Λάπτεβα 2, Γκαλιμζιάνοβα, Λιπσάγια 1, Τοπιχάνοβα 3, Μπέρσνεβα 5, Γκολόνιβα

Μεσσίνα: Σοτιρέλι, Ντε Βινσέντις, Μπονάνο 1, Αμεντέο, Μπράουν, Ράντιτσι 3, Νταμίκο, Λε Ντόν 1, Μαρκέτι, Σκρέντσι

Διαβάστε επίσης

«Προχωράμε με πάθος και ψυχή» (vid)

«Προχωράμε με πάθος και ψυχή» (vid)

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάντοβα, αναφέρθηκε και στη διαιτησία του ματς ενώ τόνισε ότι ο αγώνας κόντρα στην Ουραλότσκα, θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

«Κάναμε το πρώτο βήμα» (vid)

«Κάναμε το πρώτο βήμα» (vid)

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάντοβα, στάθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι παρά τη νίκη δεν είναι αυτή που αντιπροσωπεύει την ομάδα.