Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους έκανε το τραπέζι ο Ολυμπιακός

Τους έκανε το τραπέζι ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 - 11:10

Ωραίες οι ημέρες που ζει ο Πειραιάς, καθώς ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πέμπτου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας. Την Παρασκευή, μάλιστα, από τον σύλλογο παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες στο εστιατόριο Gillys, στον Πειραιά.

Εκεί παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της LEN Ντέγιαν Πέριστις από τη Σερβία, οι διαιτητές των αγώνων Γκαμπριέλλα Φαρκόνι (Ουγγαρία), Ντιάνα Ντουτέλ Ντουμάς (Ολλανδία), Οριόλ Ζαμαντρέου (Ισπανία), η Ελληνίδα διαιτητής Γκέρνοτ Χέντσελ και εκπρόσωποι των ομάδων της Πάντοβα, της Ουραλότσκα και την Μεσσίνα. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Γιάννης Δαλέζιος και η Team Manager της ομάδας πόλο των Γυναικών Αλεξάνδρα Καλογερά.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος έτοιμος για πρόκριση!

Θρύλος έτοιμος για πρόκριση!

Με το... δεξί ξεκίνησε τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 10-7 της Πάντοβα στον προκριματικό όμιλο της Euroleague, που διεξάγεται στον Πειραιά. Πρώτη σκόρερ η Ασημάκη με 3. Το Σάββατο κόντρα στην Ουραλότσκα (18:45) οι "ερυθρόλευκες".

«Κάναμε το πρώτο βήμα» (vid)

«Κάναμε το πρώτο βήμα» (vid)

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάντοβα, στάθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι παρά τη νίκη δεν είναι αυτή που αντιπροσωπεύει την ομάδα.