Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας"

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 20:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στη συνέχεια της σκληρής δουλειάς, η οποία θα φέρει τον Ολυμπιακό, στην κορυφή, αναφέρθηκε η Βάσω Πλευρίτου.

Η πολίστρια του Θρύλου, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μεσίνα, τόνισε οτι κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο OSFP TV:

"Είμαστε ευχαριστημένοι επειδή βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο 100%.

Κάναμε αρκετά λάθη στα δυο πρώτα παιχνίδια που ήταν και τα πιο δύσκολα ουσιαστικά. Θα συνεχίσουμε όμως με σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στην κορυφή.

Όσον αφορά τους πιθανούς αντιπάλους, η αλήθεια είναι ότι δεν προτιμώ τόσο, μια ρώσικη ομάδα αλλά όποια και αν βρούμε στο δρόμο μας πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουμε".

Διαβάστε επίσης

"Δείχνουμε μια συνέπεια ως ομάδα"

Ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μεσίνα, αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης και στο γεγονός οτι περιμένει μια δύσκολη κλήρωση.

Πρώτος, καλύτερος και αήττητος!

Πρώτος, καλύτερος και αήττητος!

Ο Ολυμπιακός, επικράτησε και της Μεσίνα με 17-3 για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της LEN Euroleague και έτσι τερμάτισε πρώτος και αήττητος. Πρόκριση στους "8" για τον Θρύλο.

Χαλάρωση μετά την πρόκριση!

Χαλάρωση μετά την πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά την πρόκρισή της στους "8" της LEN Euroleague, είναι πιο χαλαρός, βλέποντας μάλιστα στο Παπαστράτειο, την αναμέτρηση της Πάντοβα με την Ουραλότσκα.