Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

«Απόλυτα συγκεντρωμένοι για τη νίκη»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 18:53

Με την Γιουγκ στην Κροατία θα αναμετρηθεί αύριο, Τετάρτη (07/02) η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για το Len Champions League.

Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ένα σημαντικό ματς για την ομάδα του, στο οποίο οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουν τη νίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στη διοργάνωση, κάτι το οποίο θέλει να συνεχιστεί, όπως επισήμανε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε την Γιουγκ , αυτή τη φορά στην Κροατία. Περιμένω να έχουμε πιο δύσκολο έργο στη έδρα της αντιπάλου μας και αυτό είναι το έξτρα κίνητρο για μας και την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας στον όμιλο με νίκες. Στο Ντουμπρόβνικ πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Παίδες για φίλημα

Παίδες για φίλημα

Πολύ καλή η παρουσία των Παίδων του Ολυμπιακού για την Α' φάση του πρωταθλήματος.

Παραμένει στην κορυφή ο Θρύλος

Παραμένει στην κορυφή ο Θρύλος

Παρά την ήττα από τη Γιουγκ με 10-8, η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ ομίλου στο LEN Champions League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής

Η Εθνική πόλο Γυναικών, πήρε την πρόκριση στο Final 6 του Europa Cup μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στο Βόλο.